De prin Bodrum adunate

Standard

S-a terminat și cu vacanța. Am fost o săptămână la mare, soare și voie bună. Bodrumul, ca orice stațiune din Turcia, este de la plin în sus de germani, englezi și ruși, deci plin de însemne ale echipelor de fotbal.

Primul contact l-am avut încă din autocar, acolo unde șoferul avea un fular cu Yeni Milas Spor, echipă din ligile inferioare ale Turciei. Intamplator, culorile acestei echipe sunt chiar alb și violet.
yeni milas

Ajuns în Gumbet, cea mai cosmopolită zonă a Bodrumului, am descoperit o serie de baruri în care câțiva fani ai lui Man United urmăreau partidă cu Leicester. Printre ei se află și Van Persie, puțin schimbat după o săptămâna de all-inclusive.

van
În Bodrum se află o zonă numită Gundogan, surprinzător sau nu acolo am surprins un fan al Borussiei Dortmund. Probabil avea reducere cu cardul de membru.
borr
La ultimul hotel am dat peste o mulțime de insulari. Peste tot era plin de Premier League sau Championship. Am văzut lucruri foarte frumoase, prosoape cu Celtic și Rangers unul lângă altul, un tatuaj cu Blackburn Rovers pe pieptul unui bărbat de 65+, dar cel mai mult mi-a plăcut acest steag cu Saints.

saints

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s