Cum se demite un antrenor

Standard

În România nu e prea greu să scapi de principal. Prin anii 2000 patronilor de la Dinamo li se spunea că schimbă antrenorii mai des decât șosetele. În acest moment în liga 1 doar Șumudică, Leo Grozavu și Gâlcă nu au fost schimbați, dar ultimul e cam pe făraș.

În Insulă e ceva mai complicat. Newcastle a avut la începutul sezonului o serie comparabilă cu cea a Stelei din Champions League, 7 meciuri la rând fără victorie sau 15 partide cu un singur succes daca adăugăm și sezonul trecut. În toată această perioadă, coțofenele au avut un singur antrenor, Alan Pardew.

Fanii echipei nu au rămas indiferenți. Managerul lor a reușit să piardă 3 partide la rând cu Sunderland, marea rivală, lucru ce nu se mai întâmplase de zeci de ani. Aceștia au creat un site dedicat lui Pardew, ce sună în felul următor: www.sackpardew.com.

Mike Ashley, patronul echipei, nu s-a lăsat influențat, iar rezultatele i-au dat dreptate. Newcastle a câștigat 7 din ultimele 9 meciuri. A batut adversari precum City, Liverpool dar și pe Chelsea, echipă neînvinsă până la ora meciului respectiv.

Până la urmă care este soluția corectă? Mergi până în pânzele albe și poate câștigi sau îi dai afară după 3-4 meciuri proaste?

One thought on “Cum se demite un antrenor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s