Lectii din liga a 4 a

Standard

Azi a apărut pe http://www.sport.ro un articol ce spune că Liga 1 este campionatul cu cea mai mare medie de transferuri, 14,2. Găsiți aici materialul.

Tg Mureș și CSMS Iași sunt campioane cu 22, respectiv 21 de jucători transferați. Acest fenomen este des întâlnit în ligile inferioare, mai ales a 3 a și a 4 a, acolo unde dacă nu se schimbă numele echipei, se mută întreg lotul.

Eu sunt de un an și jumătate la Athletico, deci am prins 3 perioade de legitimări. În vara anului trecut am adus 3 jucători, iar în iarnă a revenit un băiat care plecase la începutul turului. În această vară mai mulți componenți au hotărât să se dedice doar campionatului de old-boys, astfel încât a fost nevoie de întăriri. 7 jucători noi au evoluat în tricoul nostru în parima parte a sezonului.

La o echipă de liga a 4 a să faci doar 11 transferui într-o perioadă atât de mare mi se pare destul de bine. Cred că Șumudică, Prunea sau Chirilă ar trebui să vină să ia niște lecții de organizare. Lipsă acestui factor reprezintă primul pas spre pierzanie al oricărei formatii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s