Atunci cand “unicul” se mai repeta doar o data

Standard

Este Ianuarie 2015, iar Cirque du Soleil începe reprezentațiile din București la sfârșitul săptămânii viitoare. Toți am văzut reclame și știm cam despre ce e vorba, în mare.
Ca o comparație, Cirque du Soleil reprezintă un fel de finală Champions League disputată în România. În trupa lor îi poți vedea atât pe Messi cât și pe Ronaldo transpuși în actori de circ. Un lucru destul de special nu?

De ce “unicul” se va mai repeta doar o data? Ei bine, dacă ratezi showul Quidam, foarte probabil nu o să mai ai ocazia să îl vezi niciodată. Acesta va avea reprezentația finală în primăvara anului 2016, și doar printr-o minune va ajunge la anu în România.

Cu o istorie de aproape 19 ani, spectacolul Quidam a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Zoe, fetița plictisită ce este ignorată de părinții ei s-a hotărât să ne facă o vizită în weekendul ce urmează așa că vă las adresa unde puteți lua legătura cu ea.

https://www.cirquedusoleil.com/en/shows/quidam/tickets/bucharest.aspx

Este ceva unic să vezi Cirque du Soleil, dar este cu atât mai special să vezi Quidam la una din ultimele sale reprezentații. Sper să ne vedem la Romexpo!

Cele 6 reprezentaţii ale Cirque du Soleil vor avea loc la Pavilionul Central al complexului Romexpo din Bucureşti, pe 29 ianuarie, de la ora 20.00, 30 ianuarie, de la ora 20.00, 31 ianuarie, de la orele 16:00 si 20.00, 1 februarie, de la orele 13.00 şi 17.00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s