De ce merită să mergi la Timișoara

Standard

Probabil deja ați aflat că pe 6 Decembrie se joacă Poli-FC Argeș 1953, meci ce va celebra 93 de ani de la nașterea timișorenilor. Cu mic cu mare ne deplasăm și noi cam 30 să susținem Argeșul.

Cei de la Poli sunt băieții care fac spectacol la fiecare meci, deci la o sărbătoare mă gândesc că o să fie mult mai frumos. Chiar și voi aveți șansa de a merge. Au mai rămas câteva locuri libere iar pentru mai multe detalii adresați un mesaj privat pe pagina de facebook a echipei. Costul deplasării este 100 RON.

Eu unul vă garantez că o să fie ceva special și nu o să uitați prea devreme această excursie. Nu am mai fost în Timișoara din 2006, abia aștept să revăd niște locuri ce mi-au plăcut foarte mult. Dacă tot nu reușiți să ajungeți vă recomand să urmăriți contul nostru de instagram, o să postez niște poze direct din mijlocul acțiunii.

One thought on “De ce merită să mergi la Timișoara

  1. MyRegioLife

    Ma bucur ca va place Timisoara si apreciez foarte mult asta, speram ca micile competitii sprtive sau economice sa ne uneasca din ce in ce mai mult, sa ne faca sa fim mai buni si sa descoperim impreuna ca toti avem valori, avem ce arata lumii. Cu respecte, din zona Timisoara – Arad.

Leave a comment